Resultado de imagen de gobierno españa


 


Pedro Sanchez, de Spaanse president, heeft een wet aangekondigd die in februari 2019 van kracht wordt en die de blijvende welvaart van de voormalige Britse bevolking in Spanje garandeert in het licht van een mogelijke "geen Brexit-overeenkomst"

Deze plannen zullen de nieuwe 1.000.000 Britten in Spanje helpen een Spaanse parlementaire wet goed te keuren die voorkomt dat ze worden geclassificeerd als "illegale immigranten". Ze kunnen doorgaan met toegang krijgen tot de nationale gezondheidszorg, pensioenen en toepasselijke uitkeringen van de staat. Voor degenen die in Spanje hebben gewoond en gewerkt.

Deze beslissing was gebaseerd op de wetenschap dat de Britten een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel van de huizenmarkt en in feite de economie aanzienlijk stimuleren, geld uitgeven tijdens hun vakantie in Spanje.

De heer Sánchez zal ervoor zorgen dat er geen obstakels worden gelegd voor de Britten die onroerend goed bezitten in Spanje, noch degenen die in Spanje willen kopen. De president heeft ook het zwijgen opgelegd dat dit ook de Britten zal omvatten die zich in de toekomst met pensioen willen stellen.